Filmy

Budeme mať 8 nových filmov od DC Comics

Tohtoročný Comic-Con v San Diegu môže byť jedným z najdôležitejších práve pre Warner Bros a DC Comics. Podľa novinára Nikke Finkea má štúdio predstaviť svoje filmové plány so superhrdinami. Až osem filmov za štyri roky, čo je viac ako neuveriteľné číslo. Dokonca ani Marvel Studios si netrúfa na tri filmy za rok.

1. Batman v Superman: Dawn of Justice (máj 2016)

Už len samotné spomenutie filmu, v ktorom sa objavia dve asi najikonickejšie postavy zo sveta superhrdinov musí fanúšikom privodiť aritmiu srdcia. Konečne sa sen stal skutočnosťou a film bude režírovať   skvelý režisér Zack Snyder.

2. Shazam (júl 2016)

Film o malom chlapcovi menom Billy Batson, ktorý sa mení na dospelého superhrdinu je už niekoľko rokov očakávaný, no nikdy sa nedostal do výroby. Podľa posledných informácií by sa mal v tomto filme objaviť Dwayne “The Rock” Johnson ako hlavný zloduch (villain).

3. Sandman (december 2016)

Príbeh založený na predlohe od Neila Gaimana, ktorý bude produkovať Joseph Gordon-Levitt (je veľmi pravdepodobné, že film bude aj režírovať a dokonca si v ňom aj zahrá)

4. Justice League (máj 2017)

Očakávaný a už aj oficiálne ohlásený team-up film najlepších superhrdinov z DC comics. Režírovať ho bude rovnako ako BvS, Zack Snyder.

5. Wonder Woman (júl 2017)

Gal Gadot ako amazonka sa nám má predstaviť nielen v Batman vs. Superman, ale takisto má mať aj svoje vlastné filmové spracovanie.

6. The Flash / Green Lantern (december 2017)

Menší, ale zato veľmi zaujímavý team-up film má byť ohľadom najrýchlejšieho muža na svete a jedného zo strážcov celej galaxie. Podľa neoverených informácií by sa však Ryan Reynolds nemal objaviť v úlohe Green Lantern po veľkej kritike prvého filmového spracovania.

7. Man of Steel 2 (máj 2018)

Všetci sme čakali, že Superman dostane svoje druhé, samostatné pokračovanie, ešte pred filmom Justice League. Nahradil ho však film Batman v Superman, a tak tento ikonický superhrdina dostane samostatné pokračovanie až v roku 2018.

8. The Batman (2019)

Po všetkých filmoch, ktoré sme spomenuli je toto ako čerešnička na torte. Samostatný film Batman, a v hlavnej úlohe bude samozrejme Ben Affleck, ktorý bude film asi aj režírovať. Po veľmi úspešnej trilógii The Dark Knight bude musieť celé štúdio preskakovať latku, ktorá je veľmi vysoko.

Nie všetky pripravované filmy však budú patriť do DC Cinematic Universe (DCCU), Sandman a Shazam by pravdepodobne mali byť samostatné filmy bez prepojenia na ostatné.

Niekoľko ľudí z vnútra San Diego Comic-Con hovoria, že Warner Bros ukáže po prvýkrát aj trailer / ukážku z pripravovaného filmu Batman vs. Superman a dokonca by mal byť v hale vystavený aj nový Batmobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2021 ON Digital s.r.o.