Komiksy a knihy

Superman: Red Son

Jeden z najzaujímavejších príbehov z dielne DC je určite aj príbeh komunistického Supermana. Ak tento príbeh ešte nepoznáš, práve pre teba sme pripravili  “motion comics” čo zanamená komiks prerobený do videa.

Príbeh:

Iba malý časový posun opustenia Kryptonu zapríčinil zmenu miesta dopadu rakety napalube ktorej bol Kal-El. Studená vojna a príbeh superheroických rozmerov, Red Son je príbeh Supermana a jeho vzostup k moci v sovietskom Rusku potom čo bol objavený sovietskymi úradníkmi ešte v mladom veku. Jozef Stalin a Superman sa snažia rozšíriť komunistické impérium po celom svete. Odpor Spojených štátov ku kryptonskému prisťahovalcovi sa každým dňom zväčšuje na čele s prezidentom Lexom Luthorom.

Mnoho DC hrdinov a zloduchov sa objaví na stránkach tohto skvelého komiksu ale v rovnako zmenenom podaní ako samotný príbeh Red Son. Batman je napríklad ruský disident usilujúci sa o zvrhnutie Supermana, Hal Jordan sa pod tréningom Lexa Luthora stane Green Lantern a princezná Diana (Wonder Woman) sa ocitne zapletená politicky aj romanticky so Supermanom.

Motion Comics:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2021 ON Digital s.r.o.