Seriály

Arrow – veľké novinky a nový trailer

V poslednej dobe vychádzajú na povrch nové informácie ohľadom pripravovanej série Arrow. Nové postavy, oblek a vďaka San Diego Comic-con aj nový trailer.

Superman bude v seriáli Arrow

Brandon Routh si zahral toho naiikonickejšieho superhrdinu všetkých čias a teraz dostal znovu šancu, no už nie ako Man of Steel. Bývalý predstaviteľ Supermana z filmu Superman Returns prichádza do seriálu Arrow ako Ray Palmer, inak známy ako superhrdina The Atom.
“Výnimočný vedec a vynálezca, Ray, bude mať neočakávanú úlohu v životoch Olivera a Felicity, nový vlastník Queen Consolidated. Palmerove plány s Queen Consolidated oddelením aplikovaných vied bude zahalené tajomstvom.”
Povráva sa, že Routh podpísal zmluvu na 14 epizód a bude mať milenecký vzťah s Felicity Smoakovou.

Vertigo opäť v seriáli

Ďalší herec, ktorého uvidíme v tretej sérii je Peter Stormare, ktorý si zahrá zloducha Count Vertigo. Bude to už však druhé stvárnenie tejto postavy v seriáli, keďže v prvej a druhej sérii túto postavu stvárnil Seth Gabel. Zatiaľ čo bol Count porazený minulý rok, tak Peter Stormare bude v seriáli Werner Zytle (nový díler Vertigo drogy).

Prečítajte si článok aj o postave Katana, ktorá sa rovnako objaví v seriáli.

Roy Harper dostane nový kostým a konečne aj meno

Celú sériu sme čakali, kedy sa Roy stane side-kickom (pobočníkom) Olivera a dočkali sme sa až vo finále druhej série. Časopis Entertainment weekly zverejnil fotku nového kostýmu, ktorý bude nosiť Roy Harper, pričom už oficiálne dostal aj svoje superhrdinské meno, Arsenal (vedelo sa to už dlhšie podľa zákulisných informácií).

Ra’s al Ghul a nový trailer

Je to potvrdené, vodca League of Assassins sa po dlhom teasovaní zúčastní 3. série obľúbeného seriálu. Ra’s al Ghul, i keď zatiaľ nevieme kto si ho zahrá, bude v novej sérii jedným z hlavných zloduchov. V seriáli sa objavila jeho dcéra … všetci sme s napätím čakali, či sa scenáristi pustia do prelínania s batmanovskými zloduchmi a zjavne budeme vidieť väčšie prepájanie celého DC universu.

Batgirl?

Podľa príspevku na Twitteri konta DC Comics, sa má jedna epizóda venovať Felicity a jej príbehu predtým ako stretla Olivera. Epizóda sa má volať “Oracle”. Postava Oracle je dobre známa z Batman komiksov ako Barbara Gordon, verná pomocníčka Brucea Wayna a zároveň aj Batgirl. Uvidíme, či to bude iba zmienka o Barbare Gordon alebo či uvidíme aj Batgirl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2021 ON Digital s.r.o.