Seriály

Firestorm a Captain Cold (The Flash)

Zdá sa, že Barry Allen bude mať v novom seriáli nových známych. Podľa oficiálneho vyhlásenia zo strany DC Comics sa herec Robbie Amell pripája k hereckej zostave seriálu The Flash na stanici CW. Ak sa Vám meno zdá povedomé, nie ste na omyle. Robie Amell je bratranec Stephena Amella, ktorý hrá hlavnú postavu – Olivera Queena v seriáli Arrow.

Robbie Amell si zahrá postavu Ronnieho Raymonda inak známeho z DC prostredia ako Firestorm – lepšie povedané 1/2 hrdinu, keďže Firestorm vznikne spojením dvoch ľudí (Ronnie Raymonda a Martina Steina). Krycia identita tejto postavy v CW universe pôsobí ako zamestnanec S.T.A.R. Labs a zároveň je snúbencom Dr. Caitlin Snow (Danielle Panabaker). Robbie by sa mal objaviť už v tretej epizóde. V komikse je však Caitlin Snow viac známa ako Killer Frost, jedna z úhlavných nepriateľov práve Firestorma. Zatiaľ nie je isté v akej podobe, a či sa v vôbec v seriáli objaví aj Firestorm.
Po ukončení výroby seriálu The Tomorrow People, v ktorom Robbie Amell hral hlavnú úlohu si odbehol natáčať iba pár malých úloh.

“Geoff Johns, Andrew Kreisberg a ja sme sme písali pilotný diel, pri ktorom sme mysleli aj na postavu Ronnieho (Firestorm), aby perfektne zapadol do seriálového príbehu. To, že herec s tak veľkým talentom ako je Robbie bude hrať túto postavu je viac ako skvelé.”povedal výkonný producent Greg Berlanti. “Nevieme sa dočkať ako na neho zareagujú diváci.”

Robbie Amell sám neskrýval radosť z novej úlohy: “Som veľmi nadšený, že budem pracovať s Gregom Berlantim a s televíziou The CW na seriáli The Flash. Dostať sa do DC Universe je proste sen a neviem sa dočkať kedy začneme.”

V seriáli nastáva ochladenie!

Jedným z najznámejších protivníkov najrýchlejšieho človeka na svete je práve Leonard Snart, a.k.a. Captain Cold. Práve tohto zloducha si zahrá Wentworth Miller (Prison Break) a objaví sa už v štvrtej epizóde. Captain Cold je lídrom super-villain teamu, The Rogues(Mirror Master, The Trickster, Weather Wizard, Captain Boomerang,…). Podľa výkonného producenta Grega Berlantiho uvidíme “príbeh pôvodu tejto postavy a rovnako aj príbeh vzniku teamu Rogues). Captain Cold a jeho slávna freeze gun sa objavila v starom seriáli Flash v roku 1990 na stanici CBS, ktorého si zahral Michael Champion.

V zákulisí sa povráva, že Gorilla Grodd by sa mohla niekedy objaviť v seriáli, čo by už vážne predstavovalo jednu z najdôveryhodnejších adaptácií komiksov do seriálu.

Ak ste ešte nevideli pozrite si trailer na tento seriál

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2021 ON Digital s.r.o.