Seriály

Marvel seriály budú stáť 200 miliónov dolárov

Ako sme Vás už informovali dávnejšie, Marvel spolu so spoločonosťou Netflix uvádzajú seriály z komiksov k životu, a to konkrétne DaredevilLuke CageIron Fist, a Jessica Jones. Neskôr tieto štyri seriály budú spojené do jedného – The Defenders, ktorý spojí všetkých hrdinov dokopy.

Nové informácie o týchto seriáloch sme sa dozvedeli z obľúbenej komiksovej show Kevina Smitha – Fat Man on Batman. Zúčastnil sa jej riaditeľ kreatívneho oddelenia Marvel Entertainment – Joe Quesada, ktorý potvrdil očakávané fakty o pôsobisku týchto seriálov v New Yorku. No viac nás zaujalo, že seriály budú patriť do Marvel Cinematic Universe (MCU).

Natáčame v New Yorku. Je to úžasná vec, že natáčame práve doma. Natáčame práve tam, kde tieto postavy patria.” povedal Quesada.

“Je to pre mňa vzrušujúce, že sa tieto príbehy budú odohrávať v New Yorku. To samo o sebe bude mať neuveriteľnú atmosféru. Je to ako keby sme my (Marvel) vlastnili New York – to je odkiaľ sme, tu je náš universe, tu je to kde to začalo.”

Je veľmi pravdepodobné, že tak ako je zvykom, Netflix originálnych seriálov sa všetky diely vypustia v jeden deň a diváci si ich môžu pozrieť kedy budú sami chcieť. Seriály budú medzi sebou prepojené a budú sa rovnako odohrávať v jednom vesmíre spolu so všetkými doteraz vypustenými filmami a seriálmi (napr. Avengers, Iron Man, Thor, Captain America či Agents of S.H.I.E.L.D.)

Podľa vyjadrení môžeme čakať, že tieto seriály budú úplne niečo iné, ako sme doteraz mali možnosť vidieť.

Quesada: “Toto sú príbehy superhrdinov, niečo nové v našich seriáloch. Pouličný level, niečo čo sme ešte nevideli ani v našich filmoch. Nie je to ako Batman – Dark Knight alebo niečo podobné. Je to pouličný level superhrdinov v podaní Marvel-u. Scenáre sú úžasné. Sú plné emócií. Sú veľmi, veľmi originálne, ale stále je to Daredevil. Je to Matt Murdock. Dúfame, že začneme robiť kásting čoskoro.”

Keď sa ho Kevin Smith opýtal na to, či bude Kingpin súčasťou Daredevil alebo Spider-Man universu, Quesada zostal tajnostkárom: “Neprezradím kto bude zloduch (villain) v našich príbehoch.”

Príchod seriálu Daredevil sa očakáva až v roku 2015 a hlavný producent bude Drew Goddard (The Cabin in the Woods). Cena výroby seriálov je skoro 200 miliónov dolárov. Má to byť projekt s najväčšími nákladmi na výrobu filmu/seriálu v celej histórii štátu New York, takže sa máme na čo tešiť.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2021 ON Digital s.r.o.