Seriály

Seriál Gotham má prvé fotografie

Fox uviedol za posledný týždeň veľa informácií a fotografií k nadchádzajúcemu seriálu Gotham. Ako prvé sa dostalo na svetlo sveta logo a základné črty príbehu. Celý seriál bude nasledovať kroky mladého policajta Jima Gordona, ktorého si zahrá Ben McKenzie. Ben má dokonca s Batmanom skúsenosti, keďže mu poskytol svoj hlas v animovanom filme Batman: Year One.

Už aj samotné logo naznačuje určité tmavé pozadie, ktoré bude sprevádzať celý seriál už od počiatku, kedže ako prvý prípad, ktorý bude Jim vyšetrovať je vražda manželov Waynovcov. Producenti už na začiatku jasne deklarovali, že seriál sa nebude točiť okolo Batmana, či dokonca mladého Bruce Wayna, ale okolo detektívnej práce a zloduchov (villains) z DC universe v mladšom vydaní. Netreba však hneď seriál vďaka tomu zatracovať, lebo ako nedávno uverejnili, mladý Bruce (13 rokov) sa skutočne objaví a zahrá si ho David Mazouz.

Najviac však zaujala práve mladučká herečka Camren Bicondova, ktorá si zahrá Selinu Kyle (budúcu Catwoman) a dokonca dostala aj svoj vlastný “kostým”.

Pilotný diel seriálu Gotham napísal Bruno Heller (seriál Mentalist), režírovať ho bude Danny Cannon (seriál Nikita) a obaja sa naďalej budú podieľať na seriáli ako výkonní producenti.

Na prvých oficiálnych fotografiách od stanice Fox sa objavil Harvey Bullock ako jeden z hlavných predstaviteľov seriálu, ktorého si zahrá Donal Logue. Bullock je skúsenejší a starší partner Jima Gordona, avšak, dosahuje výsledky, aj keď nie vždy cez tradičné a legálne cesty.

Ďalšou postavou, ktorú novinári odhalili je villain Oswald “Penguin” Cobblepot, ktorého si zahrá Robin Lord Taylor. Nakoniec Fox uverejnil aj oficiálnu fotografiu komosníka Alfreda Pennywortha v podaní Seana Pertweeho.

Väčšina fotografií nižšie sú zachytené fanúšikmi, ktorí sa zúčastnili na natáčaní niektorých scén.

Pilotný diel by sa mal objaviť na obrazovkách už túto jeseň.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2021 ON Digital s.r.o.