Seriály

Seriál Gotham už čoskoro na Fox

Príbeh seriálu Gotham sa bude sústrediť na začiatky detektíva Jamesa Gordona, spolu s ešte mladým (10-14 rokov) Bruce Waynomako vedlajším dejom. Bohužiaľ, postavy Batmana sa asi v seriáli nedočkáme, pretože Reilly (Fox) na otázku o Temnom rytierovi povedal: “Show bude sledovať aj mladého Bruca, ako dieťa, až po finále seriálu, kde si oblečie plášť a masku.” Pravdepodobne však nebudú chýbať zločinci z Batman prostredia ako napríklad The Joker, Catwoman, Penguin a Riddler.

Riaditeľ úseku Fox Entertainment, Kevin Reilly oznámil, že nadchádzajúci seriál “Gotham” nebude súčasťou rovnakého universu ako očakávaný film Warner Bros. – Man of Steel 2 (Batman vs. Superman). Rovnako poznamenal, že Fox vlastní práva pre celú Batman mytológiu a seriál bude dejovo fungovať úplne nezávisle od filmov Warner Bros.

“Vlastníme všetky práva. Takú máme licenciu, o tom sme sa nechceli doťahovať. Umožnili nám to za veľmi výhodných podmienok. Som rád, že to nebude iba nejaký doplnkový seriál, ale bude žiť svojím vlastným životom. Chcel som to ešte raz zopakovať, sú to práva na Batmana. Myslím, že to dáva skutočné zameranie na to, o čom bude seriál a aké príbehy budeme rozprávať.”

Reilly však dodal, že obe spoločnosti budú spolupracovať spolu na tom, aby nevchádzali do “teritória” toho druhého z pohľadu marketingu dvoch odlišných vecí, čo ale neznamená, že budú spojené v rámci výroby.

“Warner Bros. riadi celé prostredie, keďže je to jeden z ich najväčších svetových projektov. Bude sa rozprávať o oboch projektoch a budeme sa musieť navzájom koordinovať, keďže sme na spoločnom trhu, ale produkcia navzájom nebude spolupracovať.”

Podľa stránky Deadline, sa režisérom pilotného dielu stal Danny Cannon, ktorý stojí za réžiou pilotných dielov seriálov ako CSI, Nikita a The Tomorrow People.

Producent Bruno Heller píše a produkuje pilotný diel, čo je znakom toho ako sa bude seriál vyvíjať. Bruno Heller produkuje aj detektívny seriál Mentalista, ktorý má v Amerike úspech.

Pilotný diel má začať vyšetrovaním Jamesa Gordona ohľadom vraždy Thomasa a Marthy Waynovcov.

Seriál Gotham je v procese kastingov na hlavné úlohy a mal by sa začať natáčať už v marci 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2021 ON Digital s.r.o.