Seriály

The Flash – úžasný trailer a príbeh

Dva oficiálne trailery na nový seriál The Flash sú už na svete. Seriál spustí na televízne obrazovky stanica CW už túto jeseň pričom sa jedná o spinoff úspešného seriálu Arrow, ktorý je adaptáciou DC predlohy milionára Olivera Queena – Green Arrow.

Barry Allen inak známy ako Flash sa objavil v dvoch epizódach tohto seriálu. Posledná scéna s Barrym je ako sa vracia do svojho mesta Central City a kďe sa mu stala nehoda pri ktorej získal superschopnosti. Grant Gustin stvárni postavu Barry Allena (The Flash) v úlohe policajného vyšetrovateľa Central City. Ďaľšie postavy budú Cisco Ramon (Carlos Valdes) a Caitlin Snow (Danielle Panabaker) ako vedci v S.T.A.R. Labs, ktorý mu pomôžu kontrolovať a usmerňovať jeho schopnosti. Obaja sa už objavili aj v seriály Arrow (séria 2 epizóda 20).

Oficiálna charakteristika seriálu:

Po teste urýchlovača častíc, ktorý spôsobil zváštnu búrku, vyšotrovateľ Barry Allen bol zasiahnutý bleskom a upadol do kómy. O niekoľko mesiacov neskôr sa prebral spolu s jeho novou schopnosťou – super rýchlosť, ktorá mu umožnovala stať sa akýmsi strážnym anjelom Central City. Po počiatočnom nadšení z jeho nových schopností Barry zistí, že nie je jediný obdarovaný nadľudskými schopnosťami a nie všetci chcú konať dobro. Barry bude spolupracovať so S.T.A.R. Labs a zasvetí svoj život k ochrane nevinných. V tejto chvíľi však iba pár najbližších priateľov a spolupracovníkov vie, že je “najrýchleší človek na zemi” ale svet už čoskoro zistí v čo sa Berry Allen premenil… The Flash.

Trailer – krátky (promo)

V traileri sme videli ako Arrow (Stephen Amell) vystrelil šíp a “najrýchlejší človek na svete” – Flash ho predbehol a chytil. Veľmi dobre spracovaný trailer, ktorý spája úspešný seriál Arrow a prepája ho so svetom Berryho Allena. Je vidno, že Berry si jednoducho svoje nové schopnosti užíva.

Trailer – dlhý (príbeh)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2021 ON Digital s.r.o.